Klantenservice

In onderstaand overzicht hebben we de veelgestelde vragen van de webshop op een rijtje gezet!
Voor overige vragen, stuur een e-mail naar info@polderwear.nl

Ontvang ik een bevestiging van mijn geplaatste bestelling?

Ja, je ontvangt per e-mail een bevestiging van je bestelling. 

Kan ik mijn bestelling ook volgen?

Ja, het is mogelijk om je bestelling te volgen. Nadat je order is gepakt door ons, ontvang je namelijk een Track & Trace code waarmee je de status van je bestelling kunt volgen.

Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd?

Voor bestellingen in onze webshop geldt: op werkdagen voor 17.00 uur besteld, de volgende dag (uitgezonderd zondag)
verzonden.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen onder de €50,- wordt €4,95 in rekening gebracht.Verzending is momenteel overigens alleen mogelijk naar adressen in Nederland.

Hoe weet ik dat ik veilig bestel?

Tijdens het afhandelen van de betaling maken wij gebruik van een beveiligde SSL internetverbinding. De SSL software zorgt ervoor dat de betalingsinformatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Je herkent de veilige verbinding aan het slotje rechts bovenin naast de browserbalk. Het is dus veilig om te betalen in onze webshop.

Kan ik een bestelling laten verzenden naar een buitenlands adres?

Het is niet mogelijk om een bestelling te laten bezorgen in het buitenland. Je kunt een bestelling alleen laten bezorgen op postadressen in Nederland.

Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Kan ik mijn bestelling via iDEAL betalen?

Ja, met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor moet aanmelden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert dan uw betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij van Polder worden geinformeerd dat de bestelling is betaald.

Om betalingen via iDEAL goed en veilig te laten verlopen maakt Polderwear.nl gebruik van het systeem van ‘Payment Service Provider’ (PSP) Mollie. Nadat je je bestelling hebt bevestigd wordt je via een SSL-beveiligde verbinding doorgestuurd naar de iDEAL-pagina van Mollie. Nadat je je betaling hebt voltooid wordt je automatisch weer teruggeleid naar onze website. Als PSP faciliteert Mollie iDEAL (en nog meer betaalmethoden) binnen haar eigen omgeving. Mollie is veilig, betrouwbaar, integer en transparant. Voor meer informatie kun je de website van Mollie bezoeken.

Kan ik mijn bestelling via PayPal betalen?

Ja, want PayPal is internationaal gezien een erg bekende payment-provider. PayPal werkt op basis van e-mailadressen in plaats van rekeningnummers. De verkopende partij doet een betalingsverzoek, en de kopende partij reageert daarop met de betaling. Er kan betaald worden vanuit een tegoed dat op de PayPal account gestort kan worden, of er kan een bankrekeningnummer of Creditcard aan gekoppeld worden.

Kan ik een bestelling retourneren?

Geen probleem! Is het product toch niet wat je er precies van had verwacht? Bijna al onze producten mogen binnen de zichttermijn van 14 dagen retour gestuurd worden, mits deze niet zijn gebruikt.

Wil je een product retourneren stuur dan een e-mail naar info@polderwear.nl met het factuurnummer en de reden om het product te retourneren. Zodra we het product hebben ontvangen en deze is in goede staat storten wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug. Doorgaans is dit binnen 5 werkdagen na ontvangst van het product. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Hoe beleef ik zo lang mogelijk plezier van mijn wielerkleding?
  • De kleding vrijwel direct na het sporten wassen. Het transpiratievocht kan de kleding aantasten, waardoor de stof beschadigd of dun en minder elastisch wordt.
  • Onze kleding, die de eerste keer wordt gewassen, altijd met de hand wassen in koud water met een vloeibaar fijnwasmiddel. Dit voorkomt doorlopen van kleuren. Daarna kan de kleding, bij voorkeur met de hand, in lauw water worden gewassen.
  • Laat de kleding nooit weken. Hierdoor kunnen kleuren gaan doorlopen.
  • Kleding die na een aantal keer met de hand is gewassen, kan eventueel in de wasmachine als het waslabel dat aangeeft. Volg daarbij altijd de wasinstructies volgens het label op en was nooit warmer dan de maximaal aangegeven temperatuur.
  • Was de kleding in de wasmachine altijd apart en sluit ritsen en klittenband om beschadigingen te voorkomen. Artikelen met ritsen en/of klittenband bij voorkeur in een apart waszakje wassen.
  • Hang de kleding nat op en laat het drogen op een schaduwrijke plaats om verkleuringen te voorkomen.
  • Droog de kleding nooit in een wasdroger. De elastische materialen zijn hier niet tegen bestand en de kleding zal daardoor snel zijn vorm verliezen.