Ordnung muss sein

Over ophangen en opbergen

Het begon met een oude Batavus racefiets. Om te kijken of het fietsen me zou liggen. Daarna kwam er een fatsoenlijke racefiets. En een mountainbike. En een Tacx.

Ohja, voor mijn vriend geldt hetzelfde. Hoe een klein schuurtje vol kan raken; ik weet er alles van. Hieronder wat toffe betaalbare tips die je helpen met wat ordnung!

  1. Cycloc Solo 60,00
    De solo is gewoon een tof ding om aan je muur te hebben. Alles behalve een saaie ophangbeugel. Hang je fiets horizontaal, verticaal of schuin op, en leg je handschoenen en bidon in het systeem zelf. Supereasy! In de Cycloc Solo zitten rubberen contactpunten, deze beschermen het frame of het zadelpen. De Solo is beschikbaar in 7 toffe kleuren. Je bestelt ‘um hier
  2. Btwin 320 muurdrager €15,99
    Supersaai om te zien maar het blijft een muurdrager. De drager is geschikt voor twee fietsen, mits deze niet meer wegen dan 30 kg samen. De drager wordt met 4 schroeven aan de muur bevestigd, die niet worden meegeleverd. Heb je weinig budget, dan is deze drager zeker een goede zet!
  3. Cycloc Endo €49,95
    Inderdaad, weer een hanger van Cyclo. Minder design dan de Solo, maar daardoor wel een stuk beter te betalen. Je hangt je fiets eenvoudig aan de muur door je achterwiel of voorwiel in de haak te bevestigen. Zelfs geschikt dus voor de kleinste schuurtjes.